De multe ori vorbim despre alimentele care reduc grasimea corporala, dar noi trebuie sa tinem cont de cateva sfaturi pentru a obtine rezultate bune.
De ce trebuie sa tinem cont in procesul de slabire?
Raspunsul este ca anumite alimente sunt responsabile pentru a ajuta organismul la o digestie mai buna, stimularea metabolismul si pentru a preveni retentia de fluide. Este important sa le includem in dieta noastra, fara sa facem exces.
Secretul pentru a obtine rezultate bune intr-un plan alimentar de scadere in greutate, este de a manca cantitati variate si masurate.
Iata 5 alimente care ajuta la arderea grasimilor si nu trebuiesc ratate in dieta dvs:
– Salata: legume cu frunze verzi cu putere diuretica mare. Sunt o sursa importanta de fier si fibre, care ajuta la cresterea digestiei.
– Cereale: sunt o mare sursa de energie si ajutor in reducerea grasimilor in activitatile fizice. Acestea sunt esentiale pentru reducerea nivelului de colesterol.
– Vitamina C: antioxidant puternic care se gaseste in fructe precum; portocale, kiwi, grapefruit, capsuni si morcov. In afara de cresterea anticorpilor, vitamina c reduce imbatranirea organismului.
– Peste: este cel mai bogat produs alimentar in acizi grasi omega 3, esentiali pentru a regla nivelul colesterolului si eficientizarea functionarii organismului.
– Ciocolata amara: este un antioxidant si nu contine zahar in compozitia sa, avand grasimi mononesaturate care ajuta la crearea senzatiei de satietate care dureaza in timp. Este recomandata, intotdeauna, in portii mici, de 2 ori pe saptamana.