1. Gătitul distruge nutrienţii, reduce anumite chiminale din alimentele vegetale care inhibă absortia de minerale (zinc, calciu, magneziu). De asemenea mulţi nutrienţi sunt pierduţi prin gătit, cum ar fi: vitamina C şi anumite vitamine din categoria B.
2. Gătitul distruge enzimele. Da, căldura distruge enzimele.
3. Alimentele crude detoxifiază organismul. Detoxifierea este un concept al medicinei alternative cu foarte puţină credibilitate ştiin
4. Alimentele crude sunt sănătoase. Şi atunci de ce să le distrugem, preparându-le termic? Energia, pe care o dobândeşti din alimentele crude consumate, nu poate fi comparată cu cea pe care “crezi” că o dobândeşti din cele preparate termic. Eşti mai plin de viaţă, mai energic, ai toate şansele să îţi începi ziua cu zâmbetul pe buze. Iar bolile,de care suferi, se pot ameliora sau pot chiar dispărea în timp.
5. Alimentele crude sunt naturale.
Recunoscut ca fiind frumos, calul a fost dintotdeauna cel mai fidel prieten al omului. Caii…
Află care sunt problemele cu care se confruntă cuplurile în timpul pandemiei, care sunt efectele…
Astăzi nu este un secret pentru nimeni că Adam a avut o primă soție -…
Este pur și simplu imposibil de stabilit cu exactitate data exactă a apariției unei tradiții…
Nu este surprinzător faptul că marile bănci obțin în fiecare an un profit din ce…
Despre existența primilor oameni (omul de Cro-Magnon sau Homo sapiens, care provin din Africa) pe…
Leave a Comment