Pentru ca evenimentul sa iasa bine trebuie sa ai grija de 3 aspecte de baza, locatia evenimentului, muzica si desigur mancarea. Meniul de la nunta trebuie ales in functie de invitati, majoritatea romanilor gresesc prin alegeri nepotrivite.
Multi considera ca daca preparatele din meniu au un nume greu de inteles sau mai putin cunoscut acestea o sa ii dea pe spate pe invitati, dar de cele mai multe ori nu este asa din mai multe motive cum ar fi: majoritatea invitatiilor nu sunt obisnuiti cu acele combinatii de gusturi in comparatie cu mancarea lor de zi cu zi, multe din preparatele realizate din fructe de mare, scoici si icre nu conving prin aspect.
Care este cea mai buna varianta? Depinde de lista invitatilor, daca peste 70% este rerpezentata de tineri sau de clase sociale inalte puteti propune un meniu sofisticat, daca nu, recomandam ca meniul sa contina mare parte din preparate cunoscute si gustate cel putin o data de fiecare invitat, puteti include 2-3 elemente de noutate insa nu mai multe.
Recomandam acest tip de meniu nunta in Bucuresti varianta All Inclusive, ce avantaje are:
- aperitivul este compus din preparate comune si are si 2-3 elemente de noutate
- contine 4 feluri de mancare cu traditionalele sarmale, peste si gratar
- bauturile sunt in sistem open bar astfel incat sa nu va faceti griji ca nu este suficienta sau ca se depaseste bugetul
- ofera in pachet si aranjamente din fructe si tortul pentru nunta
- costul este mic si locatia este a unui ballroom din Bucuresti
Este bine sa mergeti la degustari si sa verificati inainte mancarea si in cazul in care ceva nu este in regula sa discutati cu organizatorii, acest meniu o sa fie criticat de zeci de invitati asa ca trebuie sa fie perfect.