Consumul de carne de porc provoacă cancer și Alzheimer

carne de porc
Rate this post

Cu doar câteva săptămâni în urmă Organizația Mondială a Sănătății a tras un semnal de alarmă cu privire la riscurile pentru sănătate la care se supun consumatorii care consumă carne.
carne de porc
Potrivit datelor doctorului generalist italian Cosimo Bagnulo, 60% din persoanele afectate de afecțiuni, precum Alzheimer, cancer, scleroza multiplă, trăiesc în țările dezvoltate. În timp ce cei care locuiesc în lumea a treia, și în special în țările musulmane, aceste boli sunt inexistente. Acest fapt se datorează în mare măsură industriei alimentare de astăzi care utilizează nitriți și nitrați la scară largă, în multe preparate, în special în preparatele din carne de porc și cârnați care au nevoie de conservanți.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close